PANIERY: MOKRE, TEMPURY, BEZGLUTENOWE:
  • Co to jest: Specjalistyczne mąki i mieszanki mąk termizowanych. Zapewniają wysoką stabilność oraz lepkość panieru, gwarantują doskonałe właściwości organoleptyczne wyrobu końcowego (smak, chrupkość, soczystość, kolor).
  • Przeznaczenie: Do wszelkich panierowanych produktów garmażeryjnych (nuggetsów, sznycli, produktów z ryb, serów, warzyw itp.).
  • Właściwości: Produkty standardowe, jak również rozwiązania dopasowane do specyfiki  procesu produkcji. Rozwiązania odpowiednie do każdego z etapów procesu panierowania: paniery oprószające, adhezyjne paniery mokre, paniery typu tempura, paniery suche na bazie mąki,
    także środki teksturotwórcze i zagęszczające będące alternatywą dla hydrokoloidów. Kompletne rozwiązania produktowe, nuggetsy w tempurze, panierowane skrzydełka „extra crispy”, cordon bleu, paluszki rybne, sos beszamelowy.

PANIERY: MOKRE, TEMPURY, BEZGLUTENOWE:

  • Co to jest: Specjalistyczne mąki i mieszanki mąk termizowanych. Zapewniają wysoką stabilność oraz lepkość panieru, gwarantują doskonałe właściwości organoleptyczne wyrobu końcowego (smak, chrupkość, soczystość, kolor).
  • Przeznaczenie: Do wszelkich panierowanych produktów garmażeryjnych (nuggetsów, sznycli, produktów z ryb, serów, warzyw itp.).
  • Właściwości: Produkty standardowe, jak również rozwiązania dopasowane do specyfiki  procesu produkcji. Rozwiązania odpowiednie do każdego z etapów procesu panierowania: paniery oprószające, adhezyjne paniery mokre, paniery typu tempura, paniery suche na bazie mąki,
    także środki teksturotwórcze i zagęszczające będące alternatywą dla hydrokoloidów. Kompletne rozwiązania produktowe, nuggetsy w tempurze, panierowane skrzydełka „extra crispy”, cordon bleu, paluszki rybne, sos beszamelowy.